TV PROGRAM från FiskaiBerg

Johan Broman TV produktionsteam har filmat ett stort antal gånger i Bergs kommun. Det första programmet gjordes 2014 och under dessa år har det blivit ett tiotal fiskeprogram från Bergs kommun. Här nedan finns dom och du kan även se dem på CMORE Fiskedestination.

”Mitt jobb som fiskeguide med hela världen som arbetsplats och som resande producent och programledare i flera rese- och sportfiskerelaterade tv-serier har tagit mig till en rad fantastiska platser med sportfiske i världsklass. 

I BROMANS FOTSPÅR är mitt sätt att dela med mig av mina upplevelser. Här kan du beställa resor till samma destinationer, med samma boende och fiske och med samma guider och skeppare som jag har haft när jag har varit på plats. Här kan du äta på dom bästa lokala restaurangerna som jag har besökt och här kan du uppleva samma sidoaktiviteter som jag har gjort.
I BROMANS FOTSPÅR är kort sagt min garanti att jag delar min upplevelse med dig, där Fiskedestination.se garanterar att arrangemangen håller högsta kvalitet. ”
– Johan Broman
Läs mer eller boka en resa med Johan Broman på www.fiskedestination.se

bromangadda


ROADTRIP fishing i Berg 2015-21

Under sommaren 2014 gjorde Johan Broman Tackle Event en fiskeserie som kallades Fiskedestination Berg. Det blev fyra program som syftade till att visa fiske- och matupplevelser på ett enkelt sätt för alla.
Roadtrip fishing i Berg, som inspelningsturnén kallades började i Svenstavik med Storsjöodjuret och Storsjön vidare till Näkten och Sandäset och vidare uppefter Ljungan för att avslutas uppe i Tåssåsens sameby i Oviksfjällen. Programserien Fiskedestination Berg går Cmore och  på TV4 play (gratis visning)


Handsjön och Galvattnet med Martin Bodin
Johan Broman är i jämtländska Bergs kommun och börjar med att testa gäddfisket i Galvattnet och Handsjön. Dessutom tar han en avstickare till en liten bäck med bäcköring, och det blir en närmare titt på den lokala gäddfisketävlingen Gäddraget.


Storsjön med Storsjöodjurscenter i Svenstavik – Näkten 22 min
Johan Broman åker vidare till Svenstavik, där besöker han först Storsjöodjurscentret och sedan blir det lunch på Höglunda Gård. Efteråt blir det öringtrolling i Storsjön och rödingtrolling i Näkten, med bryggmiddag lagad av en känd tv-kock som avslutning.


Storsjö kapell med Thomas Wassberg och Restaurang Humleliret. 22 min. Guidekollegan Tomas Edenfeldt sluter upp med Johan Broman och de besöker först Klövsjö Gårdsbryggeri och restaurangen Humleliret. Sedan åker de två männen vidare till Storsjö Fiskecamp och testfiskar olika delar av Ljungan.


Glensjön i Oviksfjällen och Restaurang Hävvi i Glen. 22 min
Avslutningen på Johan Bromans roadtrip fishing i Bergs kommun blir i samebyn Glen, där Thomas, Niklas och Peder Johansson tar med honom upp till Glensjön och Svarttjärn för lite traditionellt fjällfiske på öring och röding. Besöket avslutas med en middag på Häävi.


JAKTEN PÅ GAMMELGÄDDAN i Rätansbygden

Jakten på gammelgäddan i Handsjön, Rätan och i Övre Hoans FVO 42 min
Johan Broman åker till jämtländska Bergs kommun för att fiska gädda och njuta av den norrländska gästfriheten. Här besöker vi även Kojbyn och Rammlake


FISKETÅGET- TrainTrip fishing 2018

Inspelningarna är gjorda juli 2017 från Jokkmokk, Arjeplog, Sorsele, Storuman, Vilhelmina, Dorotea, Berg och Härjedalens kommuner.

Näst sista stoppet på fisketågluffen Fisketåget-TrainTrip fishing. Handsjön i Bergs kommun


Handsjön i Bergs kommun bjuder på fint gäddfiske, liksom Sveg, där kameramannen Michelle byter plats med Broman och tar gädda på gädda.
>>>Se programmet här