Sportfiskemässan prisar fiskaiberg

Bästa destinationsmonter 2018

Bergs kommuns deltog denna gång med en egen uppsatt monter Sportfiskemässan i Älvsjö. Fiskaiberg montern tilldelades pris vid Sportfiskemässan i Stockholm 2018 för Bästa destination upplevelse & guide monter med motiveringen.
Med ett trevligt team av arbetsglada medarbetare och en inbjudande snyggt exponerade monter som resulterar i att man vill göra ett besök dit direkt efter Sportfiskemässan.

Deltagare i montern var Conny Elf Bergs kommun, Per Nilsson Handsjöns FVOF och Martin Bodin MABO jakt&fritid

jfjgjgj

Snart stundar sista dagen på Sportfiskemässan

Publicerat av Fiska i Berg Lördag 17 mars 2018


För andra året i rad prisades vår monter 2015dromfiskeloggan560x75

FiskaiBerg tillsammans med Drömfiske Jämtland/Härjedalen deltog vid den årliga Sportfiskemässan 20-22 mars. Återigen prisades vår monter för andra året i följd som Bästa upplevelse monter 2015.

Deltagare från Bergs kommun var Conny Elf och Nicklas Hedström, fiskeguide Storsjö kapell. Övriga kommuner som deltog var Härjedalen, Krokom och Strömsund samt Destination Vemdalen och Jämtland/Härjdelen Turism.
Juryns motivering för bästa upplevelse monter Destination/Guide:
”En monter som speglar destinationens själ med alla sinnen. Med varm och tillmötesgående personal, var det fullt i montern hela tiden. Känslan av att vilja åka dit infann sig direkt”prisades2015

 


Drömfiske Jämtland/Härjedalen utsedd till bästa upplevelsemonter på Sportfiskemässan 2014

Under helgen 20-23 mars arrangerades Sportfiskemässa 2014 i Kista. 12 700 besökare nominerade Drömfiske Jämtland/Härjedalen, Visit Norge och Visit Åland till bästa monter för upplevelser. Drömfiske Jämtland/Härjedalen vann den kampen.

Juryns motivering:
”Drömfiske Jämtlands/Härjedalen utsedd till Bästa monter upplevelser och resmål för ett mycket trevligt team av arbetsglada medarbetare, bra belysning och inbjudande monter där det delades ut produkter som resulterade i att man vill göra ett besök i norra Sverige redan direkt efter Sportfiskemässan”.